Komentáře ke článku: Mořské plody, nákup a způsob konzumace

Mořské plody (krevety, ústřice, mušle, slávky, chobotnice, langusta, humr, …) mají velmi osobitou chuť, čím je jejich příprava jednodušší, tím lépe jejich chuť vynikne. Jsou bohaté na vitamin A, vitamíny skupiny B a vitamin E. Nejlépe se k nim hodí podávat víno, v případě, že jsou připraveny na asijský způsob (více kořeněné) nebo s těžšími smetanovými omáčkami, je vhodné podávat sekt.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Přehled komentářů k článku
... doposud nebyl přidán žádný komentář ...
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
 

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní